Herpositionering Profile in bedrijfswagenmarkt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast
presenteert Profile op de bedrijfswagenbeurs de innovatie ‘siping’. “Door middel van een gepatenteerde spiraalvormige kerfprocedure worden in het loopvlak van banden kleine sneetjes aangebracht. Deze micro-profielgroeven zorgen door een betere hitte afvoer, meer comfort en bovenal voor veel meer grip en een kortere remweg op natte of besneeuwde wegen”, aldus managing director Luc van Bussel. Profile is exclusief aanbieder van dit procédé in de Benelux, de resultaten kunnen op de Profile beursstand worden bewonderd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.