Kia vult Monti anders in

Redactie Redactie
• Laatste update:

In tegenstelling tot andere merken heeft Kia Nederland het aantal dealers in zijn netwerk dus niet gemaximeerd. Algemeen directeur Milco de Vries: “We kunnen ons niet op een aantal dealers vastleggen, dat kan pas als we meer stabiliteit hebben in onze verkoopaantallen en weten hoe groot ons netwerk moet zijn.” Zodra dat het geval is, gaat het merk ook over op een kwantitatief selectief netwerk, waarin zowel de omvang van het netwerk als de kwaliteitseisen die aan de dealer worden gesteld een rol spelen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.