RDW uitgepraat, NDAN zwijgt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wat RDW-directeur Johan Hakkenberg betreft, was dat meteen ook het laatste. “Er zijn geen nieuwe inzichten uit het gesprek gekomen die vervolgoverleg wenselijk maken.” Hij zegt wel blij te zijn dat de NDAN excuses heeft aangeboden voor haar handelwijze van de afgelopen maanden. Sinds de oprichting heeft de stichting Normalisatie en Democratisering Automobielbranche Nederland diverse keren via de media en in open brieven stevig uitgehaald naar de RDW en naar Hakkenberg.

‘Positiever beeld’
Tijdens het overleg tussen RDW en NDAN werd gesproken over het sanctiebeleid van de RDW, de procedure bij bezwaarschriften, de klanttevredenheid en de relatie tussen RDW en voertuigbranche. “Over deze onderwerpen heeft de stichting NDAN een ander beeld dan de officiële vertegenwoordigers van de voertuigbranche”, zegt Hakkenberg. “Deze laatste zijn veel positiever.” Hij doelt daarmee op partijen als de Bovag.
De stichting NDAN op haar beurt wil haar bezwaren tegen de RDW bespreken met de Bovag. In afwachting van dat overleg wil zij niet reageren op het gesprek met Hakkenberg.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.