Heliview: ARM Autoleasing is de beste

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorig jaar stond zij met een 7,6 nog op de derde plaats en was Unilease nummer één.
In het Heliview-onderzoek werden acht leasemaatschappijen beoordeeld. Op de vraag of men van plan is om opnieuw bestellingen bij zijn leasemaatschappij te plaatsen, zei 82% van de ARM-klanten ja: voor de acht varieerde dit van 35% tot 94%. ARM Autoleasing scoorde goed op de punten correctheid medewerkers, klantvriendelijkheid, nakomen afspraken, verhouding prijs/kwaliteit, telefonische bereikbaarheid, snelheid offertes, juistheid contracten en duidelijkheid facturatie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.