Samenwerking revisiebedrijven

Redactie Redactie
• Laatste update:

“En we zijn in gesprek met verschillende motorenrevisiebedrijven en een remdelenspecialist. We zoeken nadrukkelijk geen overlap in de activiteiten van de deelnemers, zodat ze elkaar niet bijten. Als de bedrijven aanvragen voor revisie krijgen van buiten hun specialisatie kunnen ze doorverwijzen naar een van de aangesloten collega’s. Klanten kunnen ons onder één telefoonnummer bereiken, we stellen gratis diagnose en we kunnen dankzij een haal- en brengservice snel leveren.”

Leasemaatschappijen
De bedrijven van revisiegroep.nl doen veel zaken met leasemaatschappijen. Ruitenschild: “Om die optimaal van dienst te kunnen zijn zoeken we landelijke dekking. We praten op dit moment met een aantal partijen die onze gereviseerde onderdelen gaan monteren.” Hij ziet een zonnige toekomst voor revisiegroep.nl. “We opereren in een enorme groeimarkt. Vanuit kostenoverwegingen wordt steeds meer naar gereviseerde onderdelen gekeken, turbo’s komen steeds vaker voor net als stuurbekrachtigingen en particulieren en leasemaatschappijen rijden hun auto’s langer.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.