Haarscherp bij 130 per uur

Redactie Redactie
• Laatste update:

De tuner die daarvoor zorgt ontvangt niet alleen alle geijkte zenders (Ned. 1, 2 en 3, RTL 4 en 5, SBS6 etc.), maar zorgt er ook voor dat deze – tot een snelheid van 130 km/h – scherp op het aangesloten beeldscherm verschijnen. Daarmee zijn de problemen van huidige autotelevisies – slechte ontvangst en de beperkte kanaalkeuze – verleden tijd.

Een vlieg doodslaan
Wetgeving tegen tv-kijken in de auto is er niet en blijft achterwege volgens een woordvoerder van Verkeer en Waterstaat. “Dan kunnen we ook het lezen van de krant en het doodslaan van een vlieg in de auto wel gaan verbieden.” De tuner kost € 999 inclusief btw, maar exclusief de benodigde antennes, een tv-scherm en een abonnement van Digitenne (8,95 euro per maand). Senergy zegt op de demonstratiedag al vijftig tuners te hebben verkocht, waaronder aan een lid van de regering.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.