Van Hasselt directeur bij Mafait (Renault)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door zijn benoeming keert de 45-jarige Van Hasselt, tot vorig jaar algemeen directeur bij ING Car Lease, terug in de autowereld. “Ik vind het heerlijk om weer in de autobranche aan de slag te gaan, dat is precies wat ik wilde. Mafait verkoopt ongeveer achthonderd nieuwe en duizend gebruikte auto’s per jaar en er zijn groeiplannen”, aldus Van Hasselt, die eerder ook leidinggevende functies had bij de importeurs van Renault en Mazda, maar zijn carrière ooit begon bij het eigen (Amsterdamse) dealerbedrijf van Leonard Lang.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.