Renault en Citroën winnen Esprix-prijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

500 prospects werden gegenereerd. Daarvan kon 8,1% worden bewogen tot een proefrit, en meer dan de helft dáárvan heeft volgens marketingvakblad Incentive al een C3 aangeschaft.

Op safari
Ook Renault kreeg brons, voor de campagne ‘Renault Kangoo on Tour’. Tijdens de voor dealers rustige vakantieperiode werden bezoekers van safaripark Beekse Bergen – mits voorzien van kinderen en een meer dan twee jaar oude auto – uitgenodigd de rit door het park in een in zebrakleuren gespoten Kangoo te maken. Daarvan werd een foto gemaakt die bij de dealer kon worden afgehaald. Incentive meldt dat 1.408 gezinnen de foto hebben opgehaald, hetgeen resulteerde in 1.223 proefritten. De oogst was 140 verkochte auto’s, waarvan overigens slechts dertien Kangoo’s. Maar dat is vestzak-broekzak.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.