Doek valt voor Renault Avantime

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mede omdat de Avantime niet het succes heeft gekregen waarop was gerekend, heeft Matra besloten de poorten te sluiten. Doordat de polyester carrosserie en het afwijkende chassis een heel apart productieproces vergen, is het niet mogelijk de Avantime in een bestaande Renault-fabriek verder te bouwen en het opzetten van een nieuwe fabriek zou minstens een jaar duren. Volgens Renault Nederland is het nog niet duidelijk wanneer de deur op slot gaat. Eerst moeten alle bestelde auto’s nog worden gebouwd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.