RAI-bezoekers willen subsidie

Redactie Redactie
• Laatste update:

En jawel: van alle 448.017 bezoekers heeft 36,5% (163.526 personen) concrete plannen voor de aanschaf van een auto. Maar dan wel graag met een tegemoetkoming in de kosten, want bijna 91 procent is van mening dat de subsidie op schone en zuinige auto’s die 1 januari werd afgeschaft, opnieuw moet worden ingevoerd. Of dat is om milieulievende redenen, is echter zeer de vraag. Want niet minder dan 84,7 procent van de ondervraagde bezoekers vindt dat de maximum snelheid op snelwegen moet worden verhoogd naar 140 km/u. En 86 procent vindt dat dieselrijders door de extra heffingen oneerlijk worden behandeld in vergelijking met dieselrijders in andere europese landen. Ruim de helft van de ondervraagden vindt dat het ‘kwartje van Kok’ aan de burgers moet worden teruggegeven, bijvoorbeeld in de vorm van een extra investering in het wegennet. Tenslotte: van alle ondervraagden is 75% van plan om in 2005 wéér naar de AutoRAI te komen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.