Saddam legt productie X-Type stil

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het doel van de productiestop is “om de balans tussen productie en voorraad weer te herstellen”. In normaal Nederlands: er zijn grote voorraden onverkochte X-Types en die moeten eerst de deur uit voordat er weer nieuwe worden gemaakt.
Jaguar Nederland maakt zich voorlopig geen zorgen, aldus de woordvoerder. “Onze voorraadpositie is in orde, al onze vijftien dealers hebben vier à vijf auto’s en het ziet er zeker niet naar uit dat Engeland auto’s bij ons gaat ‘dumpen’. Van extra kortingen is ook geen sprake, maar we hebben om de verkoop extra te stimuleren wel twee voordelige Business-Edition modellen in het programma opgenomen. Overigens zijn we niet ontevreden over de X-Type. Vorig jaar hebben we net als veel andere merken wel een tikje gehad, waardoor we onze verkoopprognose van 1000 stuks moesten bijstellen (Jaguar verkocht vorig jaar zo’n 625 X-Types, red), maar dat is nog niet slecht, zeker niet als je bedenkt dat we geen diesel en geen station in het programma hebben. Maar zowel die diesel als de station komen er aan. En daarmee gaan we gegarandeerd scoren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Saddam legt productie X-Type stil | Automotive Online

Saddam legt productie X-Type stil

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het doel van de productiestop is “om de balans tussen productie en voorraad weer te herstellen”. In normaal Nederlands: er zijn grote voorraden onverkochte X-Types en die moeten eerst de deur uit voordat er weer nieuwe worden gemaakt.
Jaguar Nederland maakt zich voorlopig geen zorgen, aldus de woordvoerder. “Onze voorraadpositie is in orde, al onze vijftien dealers hebben vier à vijf auto’s en het ziet er zeker niet naar uit dat Engeland auto’s bij ons gaat ‘dumpen’. Van extra kortingen is ook geen sprake, maar we hebben om de verkoop extra te stimuleren wel twee voordelige Business-Edition modellen in het programma opgenomen. Overigens zijn we niet ontevreden over de X-Type. Vorig jaar hebben we net als veel andere merken wel een tikje gehad, waardoor we onze verkoopprognose van 1000 stuks moesten bijstellen (Jaguar verkocht vorig jaar zo’n 625 X-Types, red), maar dat is nog niet slecht, zeker niet als je bedenkt dat we geen diesel en geen station in het programma hebben. Maar zowel die diesel als de station komen er aan. En daarmee gaan we gegarandeerd scoren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.