Nieuw trainingsbureau

Redactie Redactie
• Laatste update:

De zeven kunnen naar eigen zeggen bogen op jaren ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen voor auto-importeurs en dealers. De aandachtsgebieden zijn management, communicatie, verkoop, aftersales en schade.
Hoewel de zeven trainers gaan samenwerken, blijven ze zelfstandig. Een van de voordelen van de samenwerking is een grotere garantie op continuïteit, iets wat met name voor sommige grotere opdrachtgevers zwaar weegt. Hans Vliem: “We willen continuïteit kunnen bieden zonder te verworden tot de zoveelste trainingsclub.”
AutomotivePlus houdt kantoor in Maren-Kessel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuw trainingsbureau | Automotive Online

Nieuw trainingsbureau

Redactie Redactie
• Laatste update:

De zeven kunnen naar eigen zeggen bogen op jaren ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen voor auto-importeurs en dealers. De aandachtsgebieden zijn management, communicatie, verkoop, aftersales en schade.
Hoewel de zeven trainers gaan samenwerken, blijven ze zelfstandig. Een van de voordelen van de samenwerking is een grotere garantie op continuïteit, iets wat met name voor sommige grotere opdrachtgevers zwaar weegt. Hans Vliem: “We willen continuïteit kunnen bieden zonder te verworden tot de zoveelste trainingsclub.”
AutomotivePlus houdt kantoor in Maren-Kessel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.