Athlon stoot Franse verhuur af

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het afstoten van de Franse autoverhuur past in het beleid dat Athlon eerder dit jaar vaststelde om autoverhuur alleen nog aan te bieden aan klanten van zijn leasemaatschappijen (voorloopauto’s, vervangend vervoer). In Duitsland werden daarna alle vestigingen van CC Raule van de hand gedaan. In Nederland werd AT*Rent afgeslankt: vijf van de negen vestigingen zijn gesloten en het aantal auto’s is teruggebracht tot 1.800. Vanaf 1 januari 2003 zal het bedrijf deel uitmaken van Interleasing Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.