Autobytel gooit netwerk open

Redactie Redactie
• Laatste update:

Managing director Dries van der Vossen wil binnen twee jaar van 230 dealers (met zeshonderd outlets) naar duizend dealers. Hij wil daarbij ook hele dealernetwerken opnemen. “Met twee importeurs zijn we in vergevorderde besprekingen.”

Fijnmaziger
Autobytel geeft leads van koopbeluste consumenten door aan zijn dealers, die online een offerte moeten uitbrengen, waarna de koop bij de dealer in de showroom zou moeten worden afgesloten. Leads worden er genoeg verzameld, zegt Van der Vossen, maar het leidt te weinig tot verkoop: mensen blijken in de praktijk vaak met de offerte in de hand naar de dealer in het eigen dorp te gaan, in plaats van naar de Autobytel-dealer, die vaak een eindje uit de buurt zit. Om dat laatste probleem te ondervangen, wil Autobytel een fijnmaziger netwerk.
Zie verder Automotive 20, die 24 oktober verschijnt.

MONTI-CONGRES, 7 november, Nijkerk
Schrijf in via de button hieronder

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.