`Unilease beste leasemaatschappij`

Redactie Redactie
• Laatste update:

De genoemde maatschappijen worden met het cijfer 7,6 of meer beoordeeld als het gaat om dienstverlening (onder andere klantvriendelijkheid en deskundigheid) en communicatie. Ook zouden deze maatschappijen de meeste trouwe klanten hebben. Als het om contracten, offertes en facturatie gaat, wordt ING Car Lease als beste beoordeeld. Deze leasemaatschappij heeft volgens het onderzoek ook de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Heliview stelt in het rapport vast dat het aantal leaseauto’s in Nederland (bij bedrijven v.a. tien medewerkers) tussen medio 2001 en 2002 met tien procent groeide, van 397.000 naar 434.390. Het gemiddelde aantal leaseauto’s per bedrijf nam af, maar het aantal bedrijven dat least groeide.
Het belangrijkste argument om voor een bepaalde leasemaatschappij te kiezen, is nog altijd het leasetarief: dit wordt genoemd door 37% van de respondenten.

MONTI-CONGRES, 7 november, Nijkerk
Schrijf in via de button hieronder

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.