Stormmesand van Sonax naar SPS

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij wordt daar als directeur verantwoordelijk voor de inkoop, marketing en communicatie. Stormmesand is geen nieuwkomer in die organisatie. Achttien jaar lang bekleedde hij vele functies bij Brezan, waar hij vier jaar geleden als commercieel directeur vertrok wegens verschil van inzicht met zijn mede-directieleden. Stormmesand: “Het geeft een goed gevoel weer terug te zijn in de automaterialenhandel. Toen ik bij Brezan vertrok zagen ze niets in mijn ideeën. Twee jaar geleden werden ze overgenomen door De Binckhorst en nu wordt ik directeur bij SPS: blijkbaar waren ze mij nog niet vergeten.”
Stormmesand gaat op 1 oktober aan de slag in zijn nieuwe functie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.