BMW: luxe markt groeit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar BMW is optimistisch. Bestuursvoorzitter Helmuth Panke zei maandag dat de vraag naar de topmerken de komende tien jaar twee keer zo hard zal groeien als die naar volume-auto’s. “De eerste helft van 2002 bevestigt dat de vraag naar premium brand auto’s sneller groeit dan de markt in zijn geheel.” Het Beierse merk verwacht zijn productie de komende zes jaar te verhogen van 1 naar 1,3 miljoen eenheden. En wil onafhankelijk blijven. “Wij zullen er alles aan doen om te voorkomen dat we opgeslokt worden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.