Rover 75 voor 75% van de prijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toen deden twintig supermarkten mee, nu zijn dat alle 160 vestigingen van Colruyt. Daarbij loopt de actie nu een volle maand, tegenover twee weken de vorige keer. Veel mensen bleken meer tijd nodig te hebben om te besluiten.” Ook het aanbod is aangepakt: “We hadden tijdens de eerste actie geen diesels aangeboden en daar was veel vraag naar. Ditmaal is daar rekening mee gehouden.” De auto’s die bij Colruyt kunnen worden gekocht zijn de Fiat Stilo (benzine en diesel) met vijftien procent korting, de Renault Scénic (benzine en diesel, eveneens vijftien procent onder de catalogusprijs), de Peugeot 607 (benzine, twintig procent korting) en de Rover 75 (benzine), die zelfs 25% onder de catalogusprijs wordt aangeboden. Cardoen heeft in totaal 315 auto’s ter beschikking, waarbij de nadruk op de Stilo en de Scénic ligt. Volgens Bruggeman is dit nog maar een test: “We gaan de actie evalueren met de mensen van Colruyt. Als het succesvol is gebleken, gaan we dit vier keer per jaar doen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.