Fassam naar Stern

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Stern-omzet groeit hierdoor met honderd miljoen euro naar 750 miljoen, en het aantal Stern-werknemers met tweehonderd tot 1.800.
De Stern Groep heeft al vier Renault-bedrijven (Amsterdam, Zaandam en Volendam) en wil de Renault-vertegenwoordiging in Noord-Brabant in overleg met de importeur verder uitbreiden. Door de overname van Fassam groeit de Renault-omzet van Stern tot 110 miljoen euro: de Renault-cluster gaat op jaarbasis vierduizend auto’s verkopen, circa zeven procent van de Renault-verkoop in Nederland.
Door de overname van de Chrysler-bedrijven in Nijmegen en Eindhoven groeit het aantal Chrysler-bedrijven van Stern tot zes. Of dit zo blijft, is echter de vraag: de positie van beide verworven Chrysler-bedrijven binnen de Stern Groep wordt in overleg met de importeur nog nader bepaald, aldus Stern. Met de nieuw verworven benzinestations groeit het aantal benzinestations naar zestien, waarvan er al tien zijn verhuurd aan derden. Stern streeft ernaar dit ook met de twee nieuwe stations te doen. Het aantal Stern-schadeherstelbedrijven groeit naar elf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.