Topcongressen in Breukelen en Berlijn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Precies een week eerder worden in Brussel de laatste adviezen verwacht over de definitieve regelgeving. Pikant is dat de dag wordt voorgezeten door Karel van Miert, voormalig Europees commissaris voor Concurrentie en tegenwoordig president van Nijenrode. Meer informatie: www.nijenrode.nl.
Het tweede congres is het Pan-European Automotive Forum over de Automotive Aftermarket, 17 en 18 juni in Hotel Dorint Schweizerhof in Berlijn. Tijdens dit evenement komen verschillende internationale sprekers aan het woord over nieuwe strategieën voor de aftermarket. Op het programma staan onder andere vertegenwoordigers van Renault, Lexus, Cardoen, Virgin Cars, Delphi, Valeo, Nottingham Business School en Figiefa (Eric Rommerts, tevens secretaris RAI Autovak). Meer informatie: www.eng-nl.com.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.