`Hardenberg` toch in april 2003

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toen Autovak onlangs – na eenmalig in september te zijn georganiseerd – op de beurskalender weer werd teruggehaald naar het voorjaar, zei beursorganisator Hetty Witzand dat De Evenementenhal zijn beurs mogelijk naar januari zou verschuiven. De beursdeelnemers bleken dit echter geen geschikte maand te vinden, en februari was niet mogelijk doordat De Evenementenhal voor die maand al volgeboekt is. Daar kwam nog bij dat de meeste deelnemers geen bezwaar hebben tegen begin april, aldus Witzand. “Het grootste deel zei: dan kies ik voor Hardenberg of ik ga op alletwee de beurzen staan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.