Blom: ABA wordt hoofdsponsor Bovag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Blom stelt zich hiermee teweer tegen opmerkingen uit dealerkringen dat de NDA de grootste bijdrage levert aan de bondskas en dus ‘de universelen subsidieert.’ Blom vindt het ook weinig correct dat de NDA onlangs in Automotive zei dat zij een federalisering van de Bovag wil, zodat de dealerbond meer bewegingsvrijheid krijgt. “Er was binnen het Bovag-hoofdbestuur al afgesproken dat we naar de verenigingsstructuur zouden kijken. Dan is de juiste volgorde om eerst op basis van argumenten de zaak te bespreken. Als je er dan niet uitkomt, kun je altijd nog stemming maken in de pers.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.