Stern Groep: weer meer winst

Redactie Redactie
• Laatste update:

De winst per aandeel steeg van 3,44 euro tot 3,56 euro (+ 3,5%); de omzet liep echter terug van 402 miljoen euro in 2000 tot 392 miljoen het afgelopen jaar (-2,4%).
Volgens Stern, dat naast autobedrijven ook benzinestations heeft en andere automotive-gerelateerde diensten levert, is dit resultaat behaald ondanks teruglopende auto- en benzinemarkten. Op 2 januari jongstleden nam Stern de dealeractiviteiten van Athlon Groep over, terwijl in februari twee Opel-dealerbedrijven in Alkmaar en Heerhugowaard aan het portfolio werden toegevoegd. Op 1 maart jongstleden verkocht Stern een tiental benzinestations en besteedde de exploitatie van de resterende tien uit.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.