Huysmans doet ING Car Lease Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

‘Maar wat gebeurt er dan met Jacques Huysmans, de algemeen directeur van Top Lease?’, luidde de vervolgvraag. Die gaat weg, fluisterden sommigen.
Fout!
Jacques Huysmans wordt de nieuwe algemeen directeur van het te vormen fusiebedrijf, dat met een kleine negentigduizend auto’s nummer twee van Nederland wordt. Zoveel is momenteel wel duidelijk. Of ING Car Lease en Top Lease volledig geïntegreerd worden dan wel ieder onder hun eigen naam actief blijven, is nog onbekend. Net als het antwoord op de vraag wat Jeroen van Hasselt gaat doen. ING doet daar geen mededelingen over, maar de verwachting is dat hij zich full time gaat richten op zijn ‘tweede baan’, namelijk die van managing director van ING Car Lease Europe. Die leasemaatschappij heeft momenteel – inclusief dat wat er in Nederland rondrijdt – ca. 120 duizend auto’s. Doel is dat getal de komende twee jaar mede door acquisities op 200 duizend te brengen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.