ABA wil `Vakgroep Erkende Reparateurs`

Redactie Redactie
• Laatste update:

De ABA zegt te verwachten dat deze categorie een ‘nieuwe, bijzondere plaats zal gaan innemen in de autobranche die een gerichte belangenbehartiging rechtvaardigt.’ De ABA verwacht dat de nieuwe vakgroep leden zal trekken onder ex-dealers die verdergaan als ‘erkende reparateurs’ en ABA-leden die aan de criteria kunnen en willen voldoen.
In de lobby voorafgaand aan de nieuwe voorstellen van de Europese Commissie heeft de ABA steeds geijverd voor een scheiding tussen verkoop en service, waarbij universelen een rol zouden kunnen spelen in het onderhoud.
De ‘Vakgroep Erkende Reparateurs’ wordt de zesde vakgroep van de ABA, naast de vakgroepen Commerciële Zaken, Management, Reparatie & Service, Kwaliteit & Integriteit en Garageformules.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.