Samenwerking Emwe-garageconcept

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aldus directeur Thomas Weijerman gisteren tijdens de traditionele nieuwjaarslunch van Emwe. Emwe heeft volgens Weijerman al twaalf grossiers geselecteerd voor Parts-Partners, dat een ‘los’ samenwerkingsverband – “Voor de vrije grossier die toch wil samenwerken” – moet worden. Voordelen voor de leden zouden met name moeten liggen in zaken als het gezamenlijk inkopen van verzekeringen en software, gezamenlijke promotie en trainingen. Sales manager Hans van Dijk: “Het gaat er onder meer om het rendement van de deelnemers te verbeteren.”
Emwe had nog een half, maar niettemin belangwekkend nieuwtje in petto: het bedrijf zou vergevorderde besprekingen voeren met een grote Europese distributieorganisatie met een garageconcept die nog niet actief is in de Benelux, maar dat wel wil worden. Als de plannen zich verwezenlijken, zou Emwe binnen korte tijd zowel een grossiersconcept als een garageketen aan zich verbinden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.