Motorhuis neemt Riva-bedrijven over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook een BP tankstation en twee schadeherstelbedrijven zijn in de deal betrokken. Motorhuis heeft momenteel al tien Opel-bedrijven, alsmede vier divisies met leasing, verhuur, schadeherstel en tankstations. De beoogde overname zal de omzet van de Motorhuis Groep met dertig procent doen toenemen tot ruim één miljard gulden, met meer dan duizend medewerkers. Het is de bedoeling dat de overname begin 2002 wordt afgerond, na uitvoering van een due diligence onderzoek.

*****
TOPCONGRES, 20 november, Nijkerk
Schrijf in via button ‘Crisis? Hoezo crisis?’ rechtsboven

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Motorhuis neemt Riva-bedrijven over | Automotive Online

Motorhuis neemt Riva-bedrijven over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook een BP tankstation en twee schadeherstelbedrijven zijn in de deal betrokken. Motorhuis heeft momenteel al tien Opel-bedrijven, alsmede vier divisies met leasing, verhuur, schadeherstel en tankstations. De beoogde overname zal de omzet van de Motorhuis Groep met dertig procent doen toenemen tot ruim één miljard gulden, met meer dan duizend medewerkers. Het is de bedoeling dat de overname begin 2002 wordt afgerond, na uitvoering van een due diligence onderzoek.

*****
TOPCONGRES, 20 november, Nijkerk
Schrijf in via button ‘Crisis? Hoezo crisis?’ rechtsboven

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.