Autohandelaar slaags met tv-ploeg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uitvoerend producent Wilma Naberhuis: “Onze cameraploeg stond nog op de openbare weg toen de handelaar ineens met een brandblusser in de hand naar buiten rende. Voor ze door hadden wat er gebeurde, kregen mijn mensen de volle laag en was de hele straat wit van het bluspoeder.” Er moest politie aan te pas komen om de gemoederen te bedaren. De advocaat van de handelaar wil voorkomen dat de opnames worden uitgezonden, maar daarvan kan volgens Naberhuis geen sprake zijn: “Het gaat gewoon de lucht in.” Tegen de handelaar is een aanklacht ingediend; Naberhuis erkent dat je dit soort escalaties wel eens kunt verwachten, maar de camera (ter waarde van een ton) heeft schade opgelopen.
De confrontatie wordt zondagavond 4 november om 22:00 uur uitgezonden op SBS6.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autohandelaar slaags met tv-ploeg | Automotive Online

Autohandelaar slaags met tv-ploeg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uitvoerend producent Wilma Naberhuis: “Onze cameraploeg stond nog op de openbare weg toen de handelaar ineens met een brandblusser in de hand naar buiten rende. Voor ze door hadden wat er gebeurde, kregen mijn mensen de volle laag en was de hele straat wit van het bluspoeder.” Er moest politie aan te pas komen om de gemoederen te bedaren. De advocaat van de handelaar wil voorkomen dat de opnames worden uitgezonden, maar daarvan kan volgens Naberhuis geen sprake zijn: “Het gaat gewoon de lucht in.” Tegen de handelaar is een aanklacht ingediend; Naberhuis erkent dat je dit soort escalaties wel eens kunt verwachten, maar de camera (ter waarde van een ton) heeft schade opgelopen.
De confrontatie wordt zondagavond 4 november om 22:00 uur uitgezonden op SBS6.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.