Renault Dealer Vereniging wint kort geding

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het RDV-bestuur vond deze oproep onrechtmatig en hield vast aan de vergadering die het zelf had vastgesteld op 7 november.
De rechter stelde het RDV-bestuur in het gelijk. Hij vond dat een vergadering op erg korte termijn alleen maar voor extra onrust zou zorgen binnen de RDV. Bovendien zou de uitslag van een dergelijke vergadering zijns inziens ter discussie blijven staan. Hij meende ook dat Koetsier onvoldoende aannemelijk kon maken dat de vergadering een spoedeisend karakter had en stelde dat de status van de groep van 34 dealers onduidelijk is doordat zij anoniem blijven.
Praktisch gezien betekent de rechterlijke uitspraak dat de Renault-dealers op 7 november bijeen komen. Tijdens die vergadering zullen de agendapunten die voor aanstaande maandag op de rol stonden – inclusief de discussie over de positie van het bestuur – worden behandeld.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.