Nominatielijst Auto van het Jaar ingekrompen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jurylid Ton Roks (hoofdredacteur Autovisie) is teleurgesteld in de lijst: “Ik dacht dat de verkiezing wat meer op innovatie gericht zou gaan worden. In dat licht mis ik de Mercedes SL en de BMW 7-serie.” Roks heeft samen met mede-jurylid Jeroen Jongeneel (De Telegraaf) een brief naar de voorzitter gestuurd. De genomineerdenlijst bestond altijd uit tien auto’s, dit is de eerste keer dat er slechts zeven modellen op staan. De uiteindelijke winnaar wordt op 20 november bekend gemaakt, in de poll op onze site kunt u vast uw favoriet aangeven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.