Tango geeft Kwartje van Kok terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

De gevestigde orde reageerde resoluut afwijzend, maar Tango zag de actie als een publicitaire kans voor open doel. Vanmorgen werd de definitieve toezegging gedaan. Alle elf (normaal gesproken onbemande) tankstations van Tango worden de komende week tussen zes en negen uur bemand door dames van een promotieteam, die controleren of de autoradio van klanten staat afgestemd op Stenders Vroeg. Wanneer dit het geval is, wordt de literprijs met een kwartje verlaagd. De programmamakers hebben een laatste oproep gedaan aan de andere benzinemaatschappijen om alsnog in te haken, maar volgens presentator Eric Dikeb is daar nog niet op gereageerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tango geeft Kwartje van Kok terug | Automotive Online

Tango geeft Kwartje van Kok terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

De gevestigde orde reageerde resoluut afwijzend, maar Tango zag de actie als een publicitaire kans voor open doel. Vanmorgen werd de definitieve toezegging gedaan. Alle elf (normaal gesproken onbemande) tankstations van Tango worden de komende week tussen zes en negen uur bemand door dames van een promotieteam, die controleren of de autoradio van klanten staat afgestemd op Stenders Vroeg. Wanneer dit het geval is, wordt de literprijs met een kwartje verlaagd. De programmamakers hebben een laatste oproep gedaan aan de andere benzinemaatschappijen om alsnog in te haken, maar volgens presentator Eric Dikeb is daar nog niet op gereageerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.