Profile: Europese pechservice

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal staan tweeduizend servicepunten ter beschikking. PTC zegt dat de organisatie van een Europese pechservice in eigen beheer cruciaal is voor de groei van haar Benelux-netwerk en klantenbestand. De coördinatie van Euroservice geschiedt vanuit een internationaal callcenter in Antwerpen, waar een veeltalig team mensen met kennis van de truck- en bandenwereld alle pechmeldingen rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde steunpunten doorspeelt. Op termijn moeten ook de klanten van de buitenlandse partners met Antwerpen moeten gaan bellen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Profile: Europese pechservice | Automotive Online

Profile: Europese pechservice

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal staan tweeduizend servicepunten ter beschikking. PTC zegt dat de organisatie van een Europese pechservice in eigen beheer cruciaal is voor de groei van haar Benelux-netwerk en klantenbestand. De coördinatie van Euroservice geschiedt vanuit een internationaal callcenter in Antwerpen, waar een veeltalig team mensen met kennis van de truck- en bandenwereld alle pechmeldingen rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde steunpunten doorspeelt. Op termijn moeten ook de klanten van de buitenlandse partners met Antwerpen moeten gaan bellen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.