Laatste ABA-certificaten uitgereikt

Redactie Redactie
• Laatste update:

De gelukkige ontvangers waren Pro Saldo (Eindhoven), @IT uit Meerkerk en Car Systems uit Heerlen. Bogaarts Automatisering en Infomotive International gingen deze bedrijven een paar maanden geleden al voor. Uiteindelijk zijn daardoor vijf van de negen bedrijven waar de automatiseringscommissie mee in gesprek is geweest gecertificeerd. De overige vier kunnen zich alsnog door KPMG laten certificeren, maar moeten dan zelf voor de kosten opdraaien. “Een unieke situatie, dat wij met alle belangrijke leveranciers om tafel hebben kunnen zitten”, zegt Naerebout. “In welke branche is dat nou mogelijk?”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.