Hoorzitting over faillissement AFK

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit najaar houdt de rechter-commissaris een hoorzitting, waarbij betrokkenen bij het faillissement van AFK zullen worden gehoord. Na de hoorzitting zullen de rechter-commissaris en curator Alderse Baas beslissen of het faillissement van AFK ruimte biedt voor juridische stappen, hetgeen de drie bandenimporteurs de gelegenheid zou geven hun claims in te dienen. In feite gaat het daarbij naar het zich laat aanzien om claims tegen de Autobinck Holding, want deze nam vorig jaar grossiersorganisatie Brezan over, die volgens insiders meerderheidsaandeelhouder was in AFK. Brezan heeft overigens bij monde van toenmalig directeur Yohyon van Zantwijk altijd ontkend dat het een meerderheidsbelang in AFK had.

Zie verder Automotive 13, die 5 juli verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hoorzitting over faillissement AFK | Automotive Online

Hoorzitting over faillissement AFK

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit najaar houdt de rechter-commissaris een hoorzitting, waarbij betrokkenen bij het faillissement van AFK zullen worden gehoord. Na de hoorzitting zullen de rechter-commissaris en curator Alderse Baas beslissen of het faillissement van AFK ruimte biedt voor juridische stappen, hetgeen de drie bandenimporteurs de gelegenheid zou geven hun claims in te dienen. In feite gaat het daarbij naar het zich laat aanzien om claims tegen de Autobinck Holding, want deze nam vorig jaar grossiersorganisatie Brezan over, die volgens insiders meerderheidsaandeelhouder was in AFK. Brezan heeft overigens bij monde van toenmalig directeur Yohyon van Zantwijk altijd ontkend dat het een meerderheidsbelang in AFK had.

Zie verder Automotive 13, die 5 juli verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.