Corporaal secretaris VNA

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij is 43 jaar en studeerde rechten in Leiden. Eerder werkte hij bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met zijn komst komt een eind aan het secretarisloos tijdperk bij de VNA: Corporaals voorganger Wijnand de Geus werd op 1 maart jl. secretaris van Nederlandse Dealer Associatie.
De VNA, de overkoepelende organisatie van de Nederlandse autoleasebranche, vertegenwoordigt in totaal ruim 630.000 (personen-, bestel- en vracht-) auto´s. Op 1 januari jl. ontstond de VNA in haar huidige gedaante, na een fusie tussen de VNA-oude-stijl (overwegend grotere leasemaatschappijen) en de voormalige Bovag-afdeling Autoleasing (veelal dealergebonden leasemaatschappijen). Onder een nieuwe voorzitter – Ferdinand Clevers – wil de VNA-nieuwe-stijl een grotere rol gaan spelen in de politieke en maatschappelijke discussie over verkeer en vervoer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Corporaal secretaris VNA | Automotive Online

Corporaal secretaris VNA

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij is 43 jaar en studeerde rechten in Leiden. Eerder werkte hij bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met zijn komst komt een eind aan het secretarisloos tijdperk bij de VNA: Corporaals voorganger Wijnand de Geus werd op 1 maart jl. secretaris van Nederlandse Dealer Associatie.
De VNA, de overkoepelende organisatie van de Nederlandse autoleasebranche, vertegenwoordigt in totaal ruim 630.000 (personen-, bestel- en vracht-) auto´s. Op 1 januari jl. ontstond de VNA in haar huidige gedaante, na een fusie tussen de VNA-oude-stijl (overwegend grotere leasemaatschappijen) en de voormalige Bovag-afdeling Autoleasing (veelal dealergebonden leasemaatschappijen). Onder een nieuwe voorzitter – Ferdinand Clevers – wil de VNA-nieuwe-stijl een grotere rol gaan spelen in de politieke en maatschappelijke discussie over verkeer en vervoer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.