Management-shuffle bij DaimlerChrysler

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo zal het aantal platforms bij Mitsubishi – waarin D/C een belang van 34% heeft – sterk worden teruggebracht en zullen de verschillende D/C-merken (Mercedes, Chrysler, Mitsubishi) meer gaan samenwerken bij de inkoop van componenten, ontwikkeling en marketing.
Aanstaande maandag zal DaimlerChrysler zijn jaarcijfers over 2000 bekend maken. Daarbij zal volgens de FT duidelijk worden dat de winst vorig jaar met 49% terugliep. Zorgenkind Chrysler – waar de komende jaren 26 duizend banen verdwijnen – heeft twee managers bij Ford weggehaald: James Schroer (vice president global marketing) en George Murphy (general marketing manager).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Management-shuffle bij DaimlerChrysler | Automotive Online

Management-shuffle bij DaimlerChrysler

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo zal het aantal platforms bij Mitsubishi – waarin D/C een belang van 34% heeft – sterk worden teruggebracht en zullen de verschillende D/C-merken (Mercedes, Chrysler, Mitsubishi) meer gaan samenwerken bij de inkoop van componenten, ontwikkeling en marketing.
Aanstaande maandag zal DaimlerChrysler zijn jaarcijfers over 2000 bekend maken. Daarbij zal volgens de FT duidelijk worden dat de winst vorig jaar met 49% terugliep. Zorgenkind Chrysler – waar de komende jaren 26 duizend banen verdwijnen – heeft twee managers bij Ford weggehaald: James Schroer (vice president global marketing) en George Murphy (general marketing manager).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.