Autobytel gaat universelen werven

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens managing director Dries van der Vossen van Autobytel Nederland zijn de scepsis en angst die aanvankelijk in de dealerwereld bestonden – “Men zag ons als de digitale Dracula” – aardig geweken. “Inmiddels beschouwt een groot aantal dealers ons als een serieuze partner.” In een uitgebreid interview dat Automotive binnenkort publiceert – vertelt Van der Vossen dat Autobytel in 2001 – in verband met een occasionconcept – ook een netwerk van universele autobedrijven wil gaan opbouwen. Bovendien gaat hij in op het initiatief van een aantal grote dealerholdings die onlangs zeiden niet met Autobytel in zee te gaan en de mogelijkheden van een eigen internet-alternatief te onderzoeken. “Als daar uitkomt dat ze met een budget van drie miljoen van start gaan, dan komt er niets van terecht. Als er gepraat wordt over bedragen van 75 tot 100 miljoen, dan lijkt me dat reëel.”
Zie verder Automotive 23, 7 december 2000.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.