Innovam: opleidingsplan voor universelen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Innovam is het onvermijdelijk dat universele autobedrijven met het oog op een optimale dienstverlening ervoor zorgen dat er geïnvesteerd wordt in de opleiding en verdere ontplooiing van hun medewerkers. Daarmee kan de inzetbaarheid worden vergroot en kan de in- en externe communicatie verbeteren. Andere onderwerpen waar aandacht aan wordt besteed zijn kostenbewustzijn, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.
Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielbedrijf (OOMT) subsidieert het project en betaalt aan de eerste 250 deelnemende ABA-bedrijven vijftig procent van de begeleidingskosten. ABA-bedrijven met een tot vijf medewerkers betalen ƒ 300 voor een compleet opleidingsplan, bedrijven met zes tot tien medewerkers ƒ 600. Grotere bedrijven kunnen om een offerte op maat vragen.
Bedrijven kunnen zich inmiddels inschrijven voor de najaarscursussen 2000 en de voorjaarscursussen 2001.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.