Volvo ontvangt klanten zelf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarmee wordt een nieuw stadium in het gevecht ‘van wie is de klant?’ bereikt: Volvo heeft de gegevens van een groot deel van de S60-potentio’s al binnen voor de auto überhaupt bij de dealer in de showroom staat. Volvo zegt dat men zich hiermee vooral op vreemd merk-rijders heeft gericht; Volvo-rijders weten de weg naar de dealer immers gemakkelijk te vinden. Dealers krijgen de S60 op 3 november in huis.
De Volvo S60 GuestDrive, zoals Volvo de één uur durende proefrit in de omgeving van Beesd heeft gedoopt, kan ook ’s avonds of in het weekeinde worden gedaan. De actie loopt door tot het einde van het jaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.