Wolk After Sales en BBE Automotive gaan samenwerken

Aftermarket • De twee bedrijven gaan een kantoor delen in Keulen.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Wolk After Sales Experts en BBE Automotive, twee Duitse adviesbureaus voor de aftersales, gaan samenwerken. De samenwerking moet in 2025 uitmonden in een fusie van beide bedrijven. Dit maakt Wolk bekend in een persbericht.

De twee bedrijven gaan een kantoor delen in Keulen. Vanaf begin volgend jaar zal Wolk verdergaan als Wolk Nicolic After Sales Intelligence, een naam waarin ook wordt weerspiegeld wie eigenaar is van de onderneming.

Het doel van de fusie is om de respectievelijke krachten te bundelen in een gezamenlijke database. ‘Voor de klanten zal er niets veranderen en blijven ook de gebruikelijke contacten hetzelfde,’ zo benadrukken de bedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Wolk After Sales en BBE Automotive gaan samenwerken | Automotive Online

Wolk After Sales en BBE Automotive gaan samenwerken

Aftermarket • De twee bedrijven gaan een kantoor delen in Keulen.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Wolk After Sales Experts en BBE Automotive, twee Duitse adviesbureaus voor de aftersales, gaan samenwerken. De samenwerking moet in 2025 uitmonden in een fusie van beide bedrijven. Dit maakt Wolk bekend in een persbericht.

De twee bedrijven gaan een kantoor delen in Keulen. Vanaf begin volgend jaar zal Wolk verdergaan als Wolk Nicolic After Sales Intelligence, een naam waarin ook wordt weerspiegeld wie eigenaar is van de onderneming.

Het doel van de fusie is om de respectievelijke krachten te bundelen in een gezamenlijke database. ‘Voor de klanten zal er niets veranderen en blijven ook de gebruikelijke contacten hetzelfde,’ zo benadrukken de bedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.