Holland House herrijst op Autopromotec

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
De Nederlandse toeleveranciers hebben zich in Bologna verzameld in het Holland House. (Foto: organisatie Holland House)

Vijf Nederlandse onderdelenleveranciers die volgende week op de equipmentbeurs Autopromotec in Bologna staan, zetten wederom een Holland House op. Het Holland House is in 2017 ontstaan vanuit de behoefte om gezamenlijk deel te nemen aan beurzen. Behoud van een professionele uitstraling, het delen van elkaar netwerk én schaalvoordeel waren daarbij het uitgangspunt, meldt de gezamenlijke organisatie namens de deelnemers Kavo Parts, NRF, Eurol, Ganzeboom Transmissions en TBA-Ten.

Doorgeschoven

De eerste beurs waar dit concept is gelanceerd is Equip Auto 2017. Daarna volgde Automechanika Dubai en MIMS Moscow in 2018. In 2019 stond het Holland House opnieuw op Equip Auto. De grote Holland House stand heeft een eigen look en valt op, mede door de oranje kleur en is te vinden in hal 18, stand E11.

Autopromotec in Bologna is één van de belangrijkste beurzen voor de automotive aftermarket industrie in Europa. De beurs vindt elke 2 jaar plaats. De laatste editie zou in 2021 worden gehouden, maar werd uitgesteld door de coronapandemie. 

Door de pandemie zijn diverse Europese vakbeurzen verschoven, waardoor een aantal van de grootste nu dit jaar plaatsvinden: Autotechnica (Brussel), Automechanika (Frankfurt), EquipAuto (Parijs) en Autopromotec (Bologna). Volgens de ‘oude’ kalender vonden Autopromotec (Bologna) en Equip Auto (Parijs) in de oneven jaren plaats en de Automechanika (Frankfurt) en Autotechnica (Brussel) in de even jaren.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Holland House herrijst op Autopromotec | Automotive Online

Holland House herrijst op Autopromotec

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
De Nederlandse toeleveranciers hebben zich in Bologna verzameld in het Holland House. (Foto: organisatie Holland House)

Vijf Nederlandse onderdelenleveranciers die volgende week op de equipmentbeurs Autopromotec in Bologna staan, zetten wederom een Holland House op. Het Holland House is in 2017 ontstaan vanuit de behoefte om gezamenlijk deel te nemen aan beurzen. Behoud van een professionele uitstraling, het delen van elkaar netwerk én schaalvoordeel waren daarbij het uitgangspunt, meldt de gezamenlijke organisatie namens de deelnemers Kavo Parts, NRF, Eurol, Ganzeboom Transmissions en TBA-Ten.

Doorgeschoven

De eerste beurs waar dit concept is gelanceerd is Equip Auto 2017. Daarna volgde Automechanika Dubai en MIMS Moscow in 2018. In 2019 stond het Holland House opnieuw op Equip Auto. De grote Holland House stand heeft een eigen look en valt op, mede door de oranje kleur en is te vinden in hal 18, stand E11.

Autopromotec in Bologna is één van de belangrijkste beurzen voor de automotive aftermarket industrie in Europa. De beurs vindt elke 2 jaar plaats. De laatste editie zou in 2021 worden gehouden, maar werd uitgesteld door de coronapandemie. 

Door de pandemie zijn diverse Europese vakbeurzen verschoven, waardoor een aantal van de grootste nu dit jaar plaatsvinden: Autotechnica (Brussel), Automechanika (Frankfurt), EquipAuto (Parijs) en Autopromotec (Bologna). Volgens de ‘oude’ kalender vonden Autopromotec (Bologna) en Equip Auto (Parijs) in de oneven jaren plaats en de Automechanika (Frankfurt) en Autotechnica (Brussel) in de even jaren.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.