4Motive brengt Quinton Hazell terug naar Nederlandse markt

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Voorlopig levert 4Motive enkel de schokbrekers en thermostaten van Quinton Hazell (foto: QH)

4Motive, het bedrijf van Paul van Diemen, brengt Quinton Hazell terug naar de Nederlandse markt. Het werd de afgelopen jaren niet geïmporteerd.

Van Diemen, die vroeger actief was als directeur van Quintion Hazell Nederland, begon in 2012 met zijn eigen bedrijf 4Motive, dat inmiddels zes medewerkers telt. “We zijn Quinton Hazell gaan importeren omdat het merk goed aansluit bij ons bedrijf”, vertelt Van Diemen aan Automotive. “Bij 4Motive voeren we merken die door de grote importeurs niet geleverd worden. Onze klanten. zo’n zeventig zelfstandige grossiers, weten dat te waarderen.” Lees hier het interview met Paul van Diemen over de marktbenadering van 4Motive.

Van QH worden voorlopig enkel de schokdempers en thermostaten door 4Motive gevoerd. “Die ontbraken nog aan ons assortiment. Maar als er vraag is naar de andere productgroepen van QH gaan we die gerust ook voeren”, legt Van Diemen uit. 

4Motive brengt Quinton Hazell terug naar Nederlandse markt | Automotive Online

4Motive brengt Quinton Hazell terug naar Nederlandse markt

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Voorlopig levert 4Motive enkel de schokbrekers en thermostaten van Quinton Hazell (foto: QH)

4Motive, het bedrijf van Paul van Diemen, brengt Quinton Hazell terug naar de Nederlandse markt. Het werd de afgelopen jaren niet geïmporteerd.

Van Diemen, die vroeger actief was als directeur van Quintion Hazell Nederland, begon in 2012 met zijn eigen bedrijf 4Motive, dat inmiddels zes medewerkers telt. “We zijn Quinton Hazell gaan importeren omdat het merk goed aansluit bij ons bedrijf”, vertelt Van Diemen aan Automotive. “Bij 4Motive voeren we merken die door de grote importeurs niet geleverd worden. Onze klanten. zo’n zeventig zelfstandige grossiers, weten dat te waarderen.” Lees hier het interview met Paul van Diemen over de marktbenadering van 4Motive.

Van QH worden voorlopig enkel de schokdempers en thermostaten door 4Motive gevoerd. “Die ontbraken nog aan ons assortiment. Maar als er vraag is naar de andere productgroepen van QH gaan we die gerust ook voeren”, legt Van Diemen uit.