Quinton Hazell-organisatie brokkelt af

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eind januari vroeg de Klarius Group surseance van betaling aan bij een Britse rechtbank. Inmiddels heeft een klein deel van het bedrijf een doorstart gemaakt onder de namen Klarius Products en Klarius Tools en is de merknaam Quinton Hazell verkocht aan Tetrosyl.

De merkrechten van Quinton Hazell voor de Benelux zijn sinds vorig jaar eigendom van de Sator Holding. CEO Adriaan Roggeveen vertelt aan Autokompas dat er momenteel met Tetrosyl gesproken wordt over het gezamenlijk inkopen van QH-onderdelen bij de leveranciers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.