Bandenbranche krijgt eigen award

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Vaco kent de prijs toe in drie categorieën. Foto: Shutterstock.

Bandenservicebedrijven kunnen zichzelf  tot 1 januari 2018 aanmelden voor de prijs, maar kunnen ook door collega’s of toeleveranciers worden genomineerd. “Dat hebben we zo besloten omdat bedrijven in onze branche zich veelal kenmerken door bescheidenheid”, legt Vaco-secretaris Tim van der Rijken uit. De drie jury’s (voor iedere categorie een) worden nu samengesteld en gaan bestaan uit vakspecialisten die de aanmeldingen beoordelen. Het is vervolgens aan de leden zelf om tijdens de viering van het 80-jarig bestaan de winnaar te kiezen.

Drie categorieën 

Het jubileumfeest wordt op 8 maart 2018 gevierd in het Bomencentrum in Baarn. Er worden prijzen vergeven in drie verschillende categorieën. “Vakmanschap, goed werkgeverschap en duurzaam ondernemen onderscheiden Vaco-leden van de rest van de markt”, zegt Van der Rijken. “Dat zijn tevens de kwaliteiten waaraan de Vaco-awards voor voor Vaco-erkende bandenspecialisten zijn gekoppeld.”  

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.