Goudriaan klaagt Bosal aan bij de Ondernemingskamer

Redactie Redactie
• Laatste update:
Aad Groudriaan

“Goudriaan maakt bezwaar tegen de afwikkeling van zijn optierechten. Hij vindt dat hij, naar aanleiding van zijn afspraken voor zijn ontslag, aanspraak kan maken op aandelen in het bedrijf”, aldus Tanno Massar, woordvoerder namens Bosal. “Hij heeft een verzoek ingediend om een onderzoek in te stellen naar de gang van zaken.” Hoe deze afspraken eruit zien, wil Massar niet vertellen.

Goudriaan werd eind oktober vorig jaar geschorst door de aandeelhouders. Bosal heeft ondertussen Ton Vernaus aangesteld als ceo en een nieuwe voorzitter gevonden in Jurgen van Breukelen.

“Van Breukelen en Goudriaan gaan nu met elkaar in gesprek over de afwikkeling van de ontslagregeling”, zegt Massar. Hij wil niet vertellen hoeveel geld ermee gemoeid is. “Het zijn natuurlijk forse bedragen, maar over de exacte hoogte ervan doen we geen uitspraken.”

De partijen moeten binnen twee maanden aan de Ondernemingskamer laten weten of ze er gezamenlijk uit zijn gekomen en er geen reden meer is de zaak voort te zetten. Als dit niet zo is, zal de Ondernemingskamer alsnog een uitspraak doen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Goudriaan klaagt Bosal aan bij de Ondernemingskamer | Automotive Online

Goudriaan klaagt Bosal aan bij de Ondernemingskamer

Redactie Redactie
• Laatste update:
Aad Groudriaan

“Goudriaan maakt bezwaar tegen de afwikkeling van zijn optierechten. Hij vindt dat hij, naar aanleiding van zijn afspraken voor zijn ontslag, aanspraak kan maken op aandelen in het bedrijf”, aldus Tanno Massar, woordvoerder namens Bosal. “Hij heeft een verzoek ingediend om een onderzoek in te stellen naar de gang van zaken.” Hoe deze afspraken eruit zien, wil Massar niet vertellen.

Goudriaan werd eind oktober vorig jaar geschorst door de aandeelhouders. Bosal heeft ondertussen Ton Vernaus aangesteld als ceo en een nieuwe voorzitter gevonden in Jurgen van Breukelen.

“Van Breukelen en Goudriaan gaan nu met elkaar in gesprek over de afwikkeling van de ontslagregeling”, zegt Massar. Hij wil niet vertellen hoeveel geld ermee gemoeid is. “Het zijn natuurlijk forse bedragen, maar over de exacte hoogte ervan doen we geen uitspraken.”

De partijen moeten binnen twee maanden aan de Ondernemingskamer laten weten of ze er gezamenlijk uit zijn gekomen en er geen reden meer is de zaak voort te zetten. Als dit niet zo is, zal de Ondernemingskamer alsnog een uitspraak doen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.