Kromhout (AD Benelux): grossiers krijgen meer te zeggen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat vertelt directeur Henk Kromhout in een exclusief interview met Automotive. “De kennis zit bij de grossiers en die kennis willen we benutten”, aldus Kromhout. Zo worden managers van het hoofdkantoor gestald bij grossiers en worden medewerkers van de grossiers gestald op het hoofdkantoor.

AD Benelux heeft een roerige tijd achter de rug. Grote aandeelhouders vonden het hoofdkantoor te groot en duur en de koers van AD niet helder. Kleinere grossiers vonden de macht van deze grote grossiers te groot worden. En dan waren er ook nog de problemen met Aldoc en werd een van de grootste leden, Cartal-Rijsbergen, gekocht door Sator.

Samenwerking
Volgens Kromhout zijn de rijen inmiddels weer gesloten. In het interview reageert hij op een analyse van Automotive over de strubbelingen binnen het netwerk – die onder meer leidde tot de lancering van een inkoopcombinatie door de grootste vier leden –  en vertelt hij over de nieuwe koers van AD en over noodzakelijke samenwerking tussen aftermarketpartijen.

Abonnees kunnen de analyse en het interview met Kromhout nu al online lezen in de nieuwe Automotive. Vrijdag verschijnt het blad in printvorm.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kromhout (AD Benelux): grossiers krijgen meer te zeggen | Automotive Online

Kromhout (AD Benelux): grossiers krijgen meer te zeggen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat vertelt directeur Henk Kromhout in een exclusief interview met Automotive. “De kennis zit bij de grossiers en die kennis willen we benutten”, aldus Kromhout. Zo worden managers van het hoofdkantoor gestald bij grossiers en worden medewerkers van de grossiers gestald op het hoofdkantoor.

AD Benelux heeft een roerige tijd achter de rug. Grote aandeelhouders vonden het hoofdkantoor te groot en duur en de koers van AD niet helder. Kleinere grossiers vonden de macht van deze grote grossiers te groot worden. En dan waren er ook nog de problemen met Aldoc en werd een van de grootste leden, Cartal-Rijsbergen, gekocht door Sator.

Samenwerking
Volgens Kromhout zijn de rijen inmiddels weer gesloten. In het interview reageert hij op een analyse van Automotive over de strubbelingen binnen het netwerk – die onder meer leidde tot de lancering van een inkoopcombinatie door de grootste vier leden –  en vertelt hij over de nieuwe koers van AD en over noodzakelijke samenwerking tussen aftermarketpartijen.

Abonnees kunnen de analyse en het interview met Kromhout nu al online lezen in de nieuwe Automotive. Vrijdag verschijnt het blad in printvorm.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.