USN gaat meer inkopen bij Kühne

Redactie Redactie
• Laatste update:

De USN-filialen bestellen de onderdelen rechtstreeks uit het magazijn van Kühne en leveren ze vervolgens zelf aan hun klanten. “We hebben de beschikking over een nachtlevering, dus we kunnen ze even snel leveren als elke andere grossier”, aldus USN-directeur Dirk Luteijn. “Naast nachtlevering kunnen we ook gebruik maken van de daglevering. Dat betekent dat onderdelen die voor 10.30 worden besteld, voor 13.00 uur worden geleverd.”

Kühne leverde al koppelingsets aan USN-Centuri. “Het voordeel van deze samenwerking is dat we ons assortiment in korte tijd fors kunnen uitbreiden, zonder een extra voorraad te houden. Ook profiteren we van inkoop op importeursniveau, en dat scheelt al snel 15 tot 20 procent op de inkoopprijs”, aldus Luteijn, die zegt niet te kunnen inschatten wat dit voor zijn omzet over dit jaar zal betekenen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

USN gaat meer inkopen bij Kühne | Automotive Online

USN gaat meer inkopen bij Kühne

Redactie Redactie
• Laatste update:

De USN-filialen bestellen de onderdelen rechtstreeks uit het magazijn van Kühne en leveren ze vervolgens zelf aan hun klanten. “We hebben de beschikking over een nachtlevering, dus we kunnen ze even snel leveren als elke andere grossier”, aldus USN-directeur Dirk Luteijn. “Naast nachtlevering kunnen we ook gebruik maken van de daglevering. Dat betekent dat onderdelen die voor 10.30 worden besteld, voor 13.00 uur worden geleverd.”

Kühne leverde al koppelingsets aan USN-Centuri. “Het voordeel van deze samenwerking is dat we ons assortiment in korte tijd fors kunnen uitbreiden, zonder een extra voorraad te houden. Ook profiteren we van inkoop op importeursniveau, en dat scheelt al snel 15 tot 20 procent op de inkoopprijs”, aldus Luteijn, die zegt niet te kunnen inschatten wat dit voor zijn omzet over dit jaar zal betekenen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.