LKQ trekt Gert Kiks aan als e-commerce manager

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kiks kwam in 2009 in het nieuws nadat hij en Bonno van der Putten moesten vertrekken bij Kwik-Fit.

LKQ-dochter Euro Car Parts ontplooit al online verkoopactiviteiten in Engeland. Kiks benadrukt dat LKQ zich met de webwinkels vooral gaat richten op grote Europese markten als Duitsland, Frankrijk en Italië. Een start in de Benelux ligt niet voor de hand omdat LKQ via de Satorbedrijven daar al een aanzienlijk marktaandeel heeft.

Kiks was onder meer inkoopmanager bij Kwik-Fit, werkte begin jaren `90 bij Brezan als productgroup manager en was de afgelopen drie jaar werkzaam bij Delticom. Sinds dit jaar was hij daar als senior manager aftermarket verantwoordelijk voor de businessunit auto-onderdelen. De online verkoop van banden is de hoofdactiviteit van Delticom. In ons land handelt het Duitse bedrijf onder de naam Autobandenmarkt.nl.

Dichter bij huis
“Ik werd gevraagd door LKQ om bij hen te komen werken. Het lijkt misschien een raar tijdstip om bij Delticom weg te gaan, zeker nu ze net Tirendo hebben overgenomen, maar LKQ is een interessante partij om voor te werken, daarnaast moet ik zeggen dat ik het erg prettig vind om dichter bij mijn gezin in de buurt te werken.”

Adriaan Roggeveen, die deel uitmaakt van de LKQ-Europe board:  “Gert is gepokt en gemazeld in de automotive aftermarket en brengt een schat aan ervaring mee. Daarom zijn we blij dat hij het team van LKQ Europe gaat versterken om onze Europese ambities op het gebied van e-commerce gestalte te geven.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

LKQ trekt Gert Kiks aan als e-commerce manager | Automotive Online

LKQ trekt Gert Kiks aan als e-commerce manager

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kiks kwam in 2009 in het nieuws nadat hij en Bonno van der Putten moesten vertrekken bij Kwik-Fit.

LKQ-dochter Euro Car Parts ontplooit al online verkoopactiviteiten in Engeland. Kiks benadrukt dat LKQ zich met de webwinkels vooral gaat richten op grote Europese markten als Duitsland, Frankrijk en Italië. Een start in de Benelux ligt niet voor de hand omdat LKQ via de Satorbedrijven daar al een aanzienlijk marktaandeel heeft.

Kiks was onder meer inkoopmanager bij Kwik-Fit, werkte begin jaren `90 bij Brezan als productgroup manager en was de afgelopen drie jaar werkzaam bij Delticom. Sinds dit jaar was hij daar als senior manager aftermarket verantwoordelijk voor de businessunit auto-onderdelen. De online verkoop van banden is de hoofdactiviteit van Delticom. In ons land handelt het Duitse bedrijf onder de naam Autobandenmarkt.nl.

Dichter bij huis
“Ik werd gevraagd door LKQ om bij hen te komen werken. Het lijkt misschien een raar tijdstip om bij Delticom weg te gaan, zeker nu ze net Tirendo hebben overgenomen, maar LKQ is een interessante partij om voor te werken, daarnaast moet ik zeggen dat ik het erg prettig vind om dichter bij mijn gezin in de buurt te werken.”

Adriaan Roggeveen, die deel uitmaakt van de LKQ-Europe board:  “Gert is gepokt en gemazeld in de automotive aftermarket en brengt een schat aan ervaring mee. Daarom zijn we blij dat hij het team van LKQ Europe gaat versterken om onze Europese ambities op het gebied van e-commerce gestalte te geven.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.