ATP-oprichter is Remanufacturer of the year

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alan Smart maakte van ATP een bedrijf van topklasse met een sterke focus op geavanceerde technologieën en innovatie binnen het gebied van transmissies, koppelomvormers en elektro-mechanische componenten,” aldus juryvoorzitter William Schwarck, in het dagelijks leven hoofdredacteur van ReMaTecNews.

“ATP biedt technische expertise, innovatieve vaardigheden en commerciële flair in gelijke delen. Onder Alan Smarts `leiding heeft ATP zich ontwikkeld tot een zeer gerespecteerd bedrijf waarop de Reman-industrie daadwerkelijk trots zijn. Alan Smart is een waardige winnaar van ReMaTecNews` 2013 Award.”

Testapparatuur
ATP werd in de vroege jaren zeventig opgericht en reviseert een breed scala van geavanceerde auto-onderdelen, met inbegrip van automatische en handgeschakelde transmissies, koppelomvormers, waterkracht en elektromechanische onderdelen, elektronica en ABS en EMS eenheden. Het bouwt ook een eigen aanbod van testapparatuur. Het bedrijf heeft een aantal grote OEM`s onder haar klanten, maar verkoopt ook gereviseerde producten aan de onafhankelijke aftermarket. ATP heeft dochterondernemingen in de VS en China.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.