Zevende Athlon Service Centre bij Ford Wensink

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor het Service Centre is Athlon een samenwerking aangegaan met dealerholding Wensink. Die gaat de activiteit bij zijn Ford-dealerschap voeren. De locatie krijgt naast de Ford-uitstraling de Athlon Service Centre-huisstijl.

Begin vorig jaar zei Athlon het aantal Service Centres voorlopig te beperken tot zes, daar is de leasemaatschappij inmiddels op teruggekomen. “Deze kans wilden we niet aan ons voorbij laten gaan. We waren nog niet vertegenwoordigd in deze regio en nu hebben we een mooi landelijk servicenetwerk voor onze leaserijders”, aldus marketingmedewerker Tamara van Essen.

Athlon heeft met Beelen Beheer Groep Service Centra in Rotterdam, Lisserbroek en Almere. Met dealerholding Driessen is er een locatie in Eindhoven geopend en Bochane – eveneens een dealerbedrijf – heeft Service Centra in Utrecht en Arnhem.